GG on FB

GG on YouTube
Read Online

Ekologija

Support us

Become an activist: Register below and be informed about the opportunities

Name:

Email:

Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина – Гоу Грин Скопје отвора јавен повик за номинирање на претседател и членови на управен одбор. Гоу Грин ги повикува сите активисти, академици, граѓани кои сакаат да направат позитивна промена, да се пријават да бидат дел од главното раководството на еколошката младинска организација.

Read more...

 

Почитувани,

Врз основа на член 13 од статутот на Гоу Грин Скопје ве поканувамe да присуствувате на генерално собрание на здружението.

Собранието ќе се одржи на 17-ти јануари 2017, од 18:00 часот во канцеларијата на Гоу Грин во Скопје (Васил Ѓоргов 47б).

Read more...

 

Почитувани,

Здружението Гоу Грин на 17.01.2017 ќе одржи генерално собрание каде ќе се избираат новите членови на Управниот Одбор и Претседателот на Управниот Одбор и ќе се одреди стратешката ориентација на организацијата за следните три години.

Read more...

 

Темата на завршната панел дискусија беше „Образование, знаење и вештини за развој на зелена економија и општества отпорни на климатските промени“ на кои земаа збор г-дин Арпад Талаши од Зилцле-клајн ГМБХ, услуги за одводнување од Штутгарт, г-ѓа Зорица Велковска од ОХО, Асоцијација за образование, консталтинг и комуникација од Скопје, и г-динот Бранко Анчич од Институтот за општествени истражувања од Загреб.

Read more...

 

 
EU Sustainable Energy Week - Macedonia

Let's do it Macedonia

Go Clean

Do not get bottled water
Instead of bottled water get a reusable container to carry water. Also you can get a filter to make your home tap taste more like bottled water. It is definitely more cost efficient.
Add this to your site