GG on FB

GG on YouTube
Read Online

Ekologija

Support us

Become an activist: Register below and be informed about the opportunities

Name:

Email:

42 young people from the Go Green Clubs, Macedonian Scout Units and Familles Rurales (France) participated in a climate change camp from the 16th to 19th of August in the village of Skrebatno on Galicica Mountain in south-west Macedonia.

Read more...

 

По повод Европската недела на одржлива енергија младинската еколошка организација Гоу Грин организираше Саем за чиста енергија кој се одржа на 16 и 17 јуни во ЕУ Инфо Центарот во Скопје. Во текот на оваа недела 15-19 јуни се одржаа стотици настани низ цела Европа со кои се промовираа обновливите извори на енергија и енергетската ефикасност.

Read more...

 

По повод 5 јуни – Светскиот ден на животната средина, младинската еколошка организација Гоу Грин организираше младинска конференција која се оддржа на Универзитетот за Туризам и Менаџмент, на тема „Откријте го вашиот обновлив потенцијал“.

Read more...

 

Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Гоу Грин во текот на минатата недела организираше едукативна трка со велосипеди во Градскиот парк.

Read more...

 

 
EU Sustainable Energy Week - Macedonia

Let's do it Macedonia

Go Clean

Hang Outside to Dry
Get a clothes line or rack to dry your cloths. Your clothes will last longer and you will save money
Add this to your site