Младински Активизам

Младински Активизам

Развиваме платформа која ги активира младите луѓе во заштитата на животната средина и креирање еколошки политики.

Еколошко Образование

Еколошко Образование

Овозможуваме услови за развој на еколошкото образование во училиштата и факултетите.

Зелени Работни Места

Зелени Работни Места

Создаваме поволна средина за препознавање и поддршка на зелени бизниси и зелени работни места.

Приклучи се!

За сите млади луѓе што сакаат да:

Преземат акција за животната средина и климатските промени

Научат како да направат позитивна промена во нивната локална заедница.

Подобрат своите презентациски, комуникациски и лидерски вештини.

Патуваат и резменуваат искуства со млади од целиот свет.

Активно учествуваат во креирање политики и донесување одлуки

Започни!

Претплатете се на нашиот месечен информатор

Следете не на социјалните мрежи