Go Green vo vlada

Зелените работни места ќе бидат иднината на пазарот на трудот за младите

На 20.03.2018, се одржа 59тата седница на Влада на Република Македонија, која беше првата тематска седница во целост посветена на младинските политики. На оваа седница освен ресорните институции кои ги презентираа своите младински политики и конкретните мерки кои ги преземаат во насока на подобрување на животот на младите во Македонија, беа повикани и претставници од […]