GoGreen_Sobranie

Годишно собрание на Гоу Грин – Повик за членови на управен одбор

Според член 13 став 4 од Статутот на Здружението на граѓаните за одржлив развој и заштита на животната средина „Гоу Грин“ од Скопје, ве покануваме да земете учество на редовното годишно собрание на Гоу Грин кое ќе се одржи во сабота на 22 декември 2018 година, со почеток во 11:00 часот, во свечената сала во […]