Со љубов за позелено Маврово

Младинската еколошка организација Go Green – Биди Зелен во соработка со Ски Центар Маврово организираше акција за чистење во Национален Парк Маврово.   Иако паркот има бројни убавини, посетителите постојано ги уништуваат контејнерите за отпад и на тој начин не ја одржувааат природата чиста.   Целта на оваа акција беше Маврово да се исчисти од […]