Отворен повик за ментор за пишување на документ “Младински позиции”

Во рамки на проектот Youth Voice for Environmental Change in High School, , Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Гоу Грин отвора повик за ментор на средношколци за пишување на младински позиции.