Гоу Грин се залага за фер и граѓански систем за управување со отпад

На ден  07.02.2019 се одржа работна средба на координативното тело за соработка помеѓу граѓанските организации и Министерството за животна средина и просторно планирање, со Премиерот, г. Зоран Заев и Заменик министерот за животна средина, г. Јани Макрадули.