Светски ден на чистење 2018: Мапирај!

Мапирај го ѓубрето и помогни да биде историја! На 15 септември 2018 година, милиони волонтери во 150 земји ќе се обединат за да го исчистат светот во еден ден. Овие земји ќе бидат исчистени од расфрлениот отпад како дел од најголемата граѓанска акција во историјата на човештвото. За да можеме да го исчистиме отпадот, треба […]