Сакаме #СтрујаодСонце

Во рамки на Европската недела за одржлива енергија (17-21 јуни), Гоу Грин започна фото-кампања насловена „СОС Сакаме #СтрујаодСонце“ со цел поттикнување на јавен дијалог и информирање на јавноста за важноста од искористување на сончевата енергија од граѓаните и домаќинствата. Кампањата исто така е насочен и кон институциите за да ги охрабрат домаќинствата дакористат сончева енергија […]