Повик за учесници на младинска размена “Let’s embrace multiculturalism” во Шпанија од 9-17ти октомври

Целта на оваа размена е преку меѓународно и мултикултурно искуство да ги поттикне младите да ги прифатат различните култури и да ги согледаат како позитивна работа која ја прави Европа уникатна. Покрај учесници од нашата држава ќе учествуваат и млади од Словенија, Германија, Грција, Шпанија, Португалија и Латвија. Размената ќе се одржи во Вилабила, Шпанија […]