Посетете не

Користете Google maps за да добиете насоки до нашата канцеларија во Скопје.
Додадовме и слика од надворешноста на нашата канцелариска куќа доколку имате потешкотии да не најдете.

Go Green's office on street view

Адреса

Канцеларија: Кукушка 4a, 1000 Скопје, Македонија

Телефон

(02)3112254

076 509 965

Мејл

info@bidizelen.org

Go Green's office on street view