Go Healthy е младинска размена организирана во Струга, Северна Македонија, која ќе вклучува 30 млади луѓе и 5 лидери на групи од 5 различни европски земји: Шпанија, Хрватска, Грција, Германија и Северна Македонија.

Возраст на учесници: 16-20 години, водачи на групите се 18+

Големина на групата на земји: 6 учесници по земја (од кои 2 учесници се со помалку можности) и 1 лидер на групата (6+1)

Место: Струга, Северна Македонија

Место на одржување: Кампување на извидници, Струга

Датуми: 21-31 јули 2024 година

Денови на активност: 11 дена вклучувајќи ги деновите на патување

Рок за аплицирање: 20-ти мај 2024

Аплицирај тука

Можете да најдете повеќе информации во инфопакот

Доколку ви требаат дополнителни информации или помош за овој проект, можете да не контактирате на angelazimbakova@bidizelen.org