„The Magic of Believing“ ќе биде младинска размена организирана во Остерхолц-Шармбек во Германија кој ќе вклучува 36 млади луѓе и лидери на групи од 6 различни земји: Шпанија, Хрватска, Португалија, Унгарија, Н.Македонија и Германија.

Возраст на учесници: 18-30 години, 18+ за водачите на групата

Големина на групата на земји: 6 вклучувајќи 1 лидер на групата (5+1)

Место: Гарлштет, Остерхолц-Шармбек, Германија

Место: КултурХаус, групна куќа

Денови на активност: 10 дена (вклучувајќи 2 дена на патување)

Датуми: 20ти– 29ти септември 2024 г.

Повеќе детали: инфопак

Пријави се тука!Доколку имате прашања или ви е потребна помош контактирајте не на info@bidizelen.org или angelazimbakova@bidizelen.org