Green is Easy е small scale проект помеѓу партнери од Грција, Северна Македонија и Шпанија. Целта е да ги зајакне способностите на партнер организациите да инкорпорираат одржливи практики во работата, како и да ги усвојат зелените практики локално и пошироко додека ги промовираат истите. 

Тренингот во Атина ќе биде составен од работилници кои ќе овозможат имплементација на зелените практики, усовршување на потребните вештини вклучувајќи го креирањето на подкаст и артикли и други алатки за имплементација и десеминација на проектот. 

Возраст на учесници: 18+ години

Место: Атина, Грција

Датум: 2ри – 6-ти јуни 2024

Краен рок на апликација: 30ти април 2024 

Повеќе детали: инфопак

Аплицирај тука!

Доколку имате прашања или ви е потребна помош контактирајте не на info@bidizelen.org или angelazimbakova@bidizelen.org