Erasmus+ Youth Exchange “The Magic of Believing””

The magic of believing” do të jetë një shkëmbim rinor i organizuar në Osterholz-Scharmbeck të Gjermanisë, i cili do të përfshijë 36 të rinj dhe drejtues grupesh nga 6 vende të ndryshme: Spanja, Kroacia, Portugalia, Hungaria, Maqedonia Veriore dhe Gjermania. Mosha e pjesëmarrësve: 18-30 vjeç, 18+ për drejtuesit e grupitMadhësia e grupit të vendit: 6 […]

Kërkesat e të rinjve për komuna të gjelbra

Zgjedhjet e ardhshme lokale më 17 Tetor në R.e Maqedonisë së Veriut janë një mundësi e shkëlqyer për përfshirjen qytetare për gjelbërimin e komunave. Për atë qëllim, në periudhën korrik-gusht, komisionet rinore të gjelbra zbatuan pyetësorin – Propozimi im për një komunë të gjelbër, që përfshiu 6 komuna (Aerodromin, Kisella Vodën, Karposhin, Çairin, Prilepin, Kumanovën). […]