The magic of believing” do të jetë një shkëmbim rinor i organizuar në Osterholz-Scharmbeck të Gjermanisë, i cili do të përfshijë 36 të rinj dhe drejtues grupesh nga 6 vende të ndryshme: Spanja, Kroacia, Portugalia, Hungaria, Maqedonia Veriore dhe Gjermania.

Mosha e pjesëmarrësve: 18-30 vjeç, 18+ për drejtuesit e grupit
Madhësia e grupit të vendit: 6 duke përfshirë 1 drejtues grupi (5+1)
Vendi: Garlstedt, Osterholz-Scharmbeck, Gjermani
Vendi: KulturHaus,
Ditët e aktivitetit: 10 ditë (përfshirë 2 ditë udhëtimi)
Datat: 20-29 shtator 2024

Më shumë detaje: infopack

Aplikoni këtu!

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, mund të na kontaktoni në info@bidizelen.org ose angelazimbakova@bidizelen.org