Ky shkëmbim rinor si pjesë e projektit Erasmus+ Eko-Educational Centers do të jetë në eko-fshatin Suderbin për një javë. Qëllimet e projektit janë të mësoni se çfarë do të thotë të jetosh në një komunitet, të praktikosh kopshtarinë e permakulturës, të ndërtosh me materiale moderne dhe të marrësh pjesë në takimet e komunitetit.

Mosha e pjesëmarrësve: 18+

Vendi: Suderbyn Eco Village në Gotland, Suedi

Datat: 28 gusht – 1 shtator 2023

Më shumë detaje: Linku për infopack

Aplikoni këtu!

Për të aplikuar, duhet të plotësoni disa hapa që shpjegohen këtu.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, mund të na dërgoni email në info@bidizelen.org.