“Sustainable Green Future” do të jetë një shkëmbim rinor i organizuar në Garlstedt të Gjermanisë, i cili do të përfshijë 30 të rinj dhe 6 drejtues ekipesh nga 6 vende të ndryshme: Spanja, Maqedonia e Veriut, Rumania, Greqia, Republika Çeke dhe Gjermania.

Mosha e pjesëmarrësve: 17-23 vjeç, drejtues ekipi 18+

Madhësia e grupit të vendit: 6 pjesëmarrës për çdo vend duke përfshirë 1 udhëheqës grupi (5+1)

Vendi: Garlstedt, Osterholz Scharmbeck, Gjermani

Vendi: Kulturhaus

Ditët e aktivitetit: 10 ditë duke përfshirë ditët e udhëtimit

Data: 2 deri më 11 shtator 2023

Më shumë detaje: infopack

Aplikoni këtu.

Ky projekt synon të rrisë ndërgjegjësimin për mbrojtjen e mjedisit, qëndrueshmërinë dhe rolin e të rinjve në të. Të rinjtë në Evropë nuk janë të vetëdijshëm për rëndësinë e mbrojtjes së mjedisit ose nuk dinë se çfarë mund të bëjnë për të përmirësuar situatën. Qëllimet e këtij projekti janë t’u mësojë të rinjve koncepte të ndryshme që lidhen me mbrojtjen e mjedisit, si kopshtaria guerile, mbjellja e pemëve dhe të tjera; të tregojë shembuj të mirë të mbrojtjes së mjedisit dhe aktivizmit mjedisor rinor nga vendet pjesëmarrëse; t’u japë mjete të rinjve nga 6 vende të ndryshme, duke i inkurajuar ata të bëjnë ndryshimin në komunitetin e tyre lokal; për të edukuar të rinjtë për qëllimet e qëndrueshmërisë dhe zhvillimit të qëndrueshëm.

Për të aplikuar duhet të plotësoni disa hapa të cilët mund t’i shihni këtu.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, na kontaktoni në info@bidizelen.org