Оваа младинска размена како дел од проектот Еко-образовни центри Еразмус+ ќе биде во еко селото Судербин една недела. Целите на проектот се да се научи што значи да се живее во заедница, да се практикува пермакултурно градинарство, да се гради со модерни материјали и да учествува на состаноци во заедницата.

Возраст на учесници: 18+

Место: Еко селото Suderbyn на Готланд, Шведска

Датуми: 28 август – 1 септември 2023 година

Повеќе детали:  Линк до инфопак

Аплицирајте тука!

За да аплицирате, мора да завршите некои чекори што се објаснети овде.

Ако имате какви било прашања или ви треба помош, можете да ни испратите е-пошта на info@bidizelen.org