МЛАДИНСКА РАБОТА И ЗЕЛЕНО (СОЦИЈАЛНО) ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Здружението „Гоу Грин“ претставувано од Антонио Јовановски учествува на конференцијата Youth@Work од 25 до 29 јуни во Истанбул, Турција. Јовановски, извршен директор на здружението, како дел од Pool of Trainers за Youth@Work Partnership, одржува работилница на 27 јуни на тема „Пласирање на младинската работа на картата“ со цел да се препознае важноста на младинската работа […]